Fiskebestand

2 stk. Ancistrus
3 stk. Peru Skalarer VF
2 stk. Skalare (Oppdrett)
2 stk. Pleco
7 stk. Praktbotia
7 stk. SAE
1 stk. Sølvhai
ca 60 stk. Kardinaltetra

Oppdatert 7/11-07

Bilder av mine fisker


Copyright @ K.Tobissen
Palettciklide utenfor hjemmet sitt. (9.April 2006)

VF Peru Skalare
Copyright @ K.Tobissen
Dette er en av mine viltfangede Peru Skalare. At den er viltfanget kan ses ved at den har et grønt område rundt gjellene. Vises ikke så veldig godt på dette bildet. (25.April 2006)

 

Ancistrus hann
Copyright @ K.Tobissen
Her er en av mine voksne Ancistrus. Her kan en klart og tydelig se "værhårene". På engelsk kalles maller for catfish. Når en ser på "værhårene" forstår en hvorfor. Jeg har også en hunn og håper på yngel snart. (25.April 2006)

 

Elefantfisk
Copyright @ K.Tobissen
Dette er en Elefantfisk. Kjennetegnes fort med snabelen den bruker for å lukte seg frem til mat. Den er ganske kresen på vannverdier, men ser ut til å trives i karet mitt. Elefantfisk er en elektrisk fisk. Og sender ut ca 800 pulser i minuttet. I Tyskland brukes denne fisken til overvåkning av drikkevannet. Dersom pulsene øker i antall betyr det at vannkvaliteten er forringet. (25.April 2006)

 

Praktbotia
Copyright @ K.Tobissen
Praktbotia heter disse flotte fiskene. Disse eksemplarene er unge enda, og blir mye større når de blir eldre. Dette er en fisk som blir fort stresset, og dermed sårbar for hvitprikk. (25.April 2006)

 

Palettciklide, Praktbotia, Sverddrager
Copyright @ K.Tobissen
Her vises flere fiskearter. Til venstre er det to Sverddrager, i midten to Praktbotia og helt til høyre min flotte Palettciklide. (25.April 2006)

 

Pleco
Copyright @ K.Tobissen
Dette er en Pleco. Denne arten blir veldig stor. Den er nå ca 12 cm i mitt kar. (25.April 2006)

 

SAE - Siamesisk AlgeEter
Copyright @ K.Tobissen
SAE - Siamesisk Alge Eter er en stimfisk som liker å bli holdt i grupper på minimum 5 - 6stk. De er veldig gode algespisere og spiser de aller fleste algetyper. Inkludert penselalger og trådalger. SAE blir også relativt store og feite dersom de trives og får nok mat. (25.April 2006)